maandag 25 juni 2012

Babette maandag 25 juni

Vandaag vroeg richting het ziekenhuis gegaan om in ieder geval met de artsen te kunnen spreken over de ontwikkelingen bij Babette. De neurochirurg heeft besloten vandaag geen drain te plaatsen. Haar hoofdje is vandaag niet gegroeid, de fontanel is soepel en andere symptomen zijn niet aanwezig. Het kan zijn dat de ontwikkeling van haar hoofdje de komende dagen/weken zodanig is dat ze wel een drain moet. Die onzekerheid kan nog wel 2/3 maanden duren. Wij blijven hopen dat het niet nodig zal zijn. 


Vandaag verwachten we nog de plastisch chirurg en de uroloog en tevens de uitslag van de MRI. De plastisch chirurg geeft aan of Babette rustig op haar zij kan gaan liggen en vervolgens op haar rug. De uroloog beslist of we kunnen gaan beginnen met het leren Babette te katheteriseren. We vinden dit spannend, maar hebben beiden de overtuiging dat ons dit gaat lukken. Wij zijn er klaar voor. Als we het katheteriseren onder de knie hebben en als ze op korte termijn geen drain nodig heeft is haar komst naar huis dichtbij. 


We weten wel dat de voorspellingen voor Babette net zo veranderlijk zijn als het weer, maar wij houden goede hoop.Geen opmerkingen:

Een reactie posten