vrijdag 29 juni 2012

Feest! vrijdag 29 juni

Na een onrustige nacht is het vandaag echt zo ver, Babette mag mee naar huis! Wat een feest! Vanochtend voor de laatste keer vroeg naar het ziekenhuis, waar we Babette lekker hebben gewassen, aangekleed en een flesje gegeven. De neurochirurg en plastisch chirurg komen nog een keer langs en dan gaat het licht definitief op groen!


De komende tijd zal nog onzeker blijven, we moeten haar hoofdje goed in de gaten houden. As dinsdag nog een MRI van hele ruggenmerg en over 4 weken een uitgebreid 'plas-onderzoek'. Na het plasonderzoek krijgen we van de uroloog te horen hoe vaak ze gekatheteriseerd moet worden. Tot die tijd doen we het 4 keer per dag, maar we hopen dat het op lange termijn iets minder vaak nodig zal zijn. De tijd zal het leren wat er allemaal nog op haar pad komt, maar we hebben er vertrouwen in en blijven hopen voor goede ontwikkelingen.

Vooralsnog doet onze Babette het naar omstandigheden geweldig, het is een groot geluk dat ze 'al' na 15 dagen naar huis mag. Tijmen en Victor komen met opa en oma naar het ziekenhuis, zodat we met z'n vijven naar huis kunnen! Drie kindjes op de achterbank, een droom die uitkomt!

Heel hartelijk bedankt allemaal voor de lieve kaartjes, berichten, bloemen, cadeautjes, het sleept ons door deze moeilijke tijd heen. We blijven de blog uiteraard bijhouden, maar waarschijnlijk wel iets minder frequent... 


Een droom die uitkomt!


Thuis!!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten