dinsdag 14 augustus 2012

Babette 14 augustus- 2 maanden!

Babette is al weer 2 maanden! De afgelopen twee maanden zijn heftig en hectisch geweest, maar inmiddels hebben we een nieuw ritme met z'n vijven en beginnen we ook weer wat rust te vinden. Al is het met drie kinderen relatieve rust :-). Het gaat gelukkig nog steeds goed met Babette. Babette is een hele tevreden baby, we zijn heel blij dat ze eigenlijk van begin af aan geen pijn heeft gehad. Ze is heel makkelijk, huilt alleen als ze honger heeft. Ze is super lief en begint al echt contact te maken! Tijmen en Victor zijn erg dol op hun zusje.

Het is natuurlijk nog steeds vervelend dat het blaasonderzoek afwijkingen liet zien. Het lastigste vinden wij dat dit voor haar hele leven bij haar zal zijn. Maar we hebben beiden de grootste hoop gezet op dat een drain niet nodig zal zijn en dat ze in de toekomst wel zal gaan lopen. Het is af en toe nog heel gek dat we met deze onderwerpen bezig zijn, twee maanden geleden wisten we nog van niets en we zijn nu al heel wat wijzer... Het zijn onderwerpen die continu in onze hoofden op komen, maar gelukkig zijn we steeds minder verdrietig en vastbesloten om er het beste van te maken. De tijd zal het leren, maar als ze wel gaat lopen en de drain is niet nodig dan zullen de mogelijke blaas en darmproblemen vervelend zijn maar kan ze toch een heel leuk leven hebben. En dat is natuurlijk wat wij haar heel erg wensen!

Het beste er van maken is afgelopen week zeker gelukt. De eerste week vakantie was niet zo goed, met veel regen en Tijmen en Victor die beiden 2 dagen ziek waren. Maar de laatste week is het heerlijk; stralende zon, vrolijke kinderen en lieve mensen om ons heen. Oma en tante Judith hebben het catheteriseren al onder de knie, dus dat is ook een fijn idee!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten