woensdag 22 augustus 2012

Babette 22 augustus


Het tweede bezoek aan het consultatiebureau stond voor Babette vandaag gepland. Babette groeit goed,  ze is bovengemiddeld lang en zwaar. Haar hoofdje zit op exact dezelfde groeilijn als de vorige keer! Dat is natuurlijk super fijn nieuws. Ze is nu al 2 maanden en een week dus we komen steeds dichterbij het moment waarop de kans op het ontstaan van een waterhoofd verwaarloosbaar wordt. Het blijft nog wel in ons achterhoofd spelen, maar we krijgen er steeds meer vertrouwen in.

En er is nog meer goed nieuws, Babette mag naar ons normale kinderdagverblijf! Na verschillende telefoontjes en mailtjes en het invullen van diverse formulieren is het gelukt om te regelen dat Babette op de crèche 1 keer per dag gekatheteriseerd gaat worden door het specialistische kinderwijkteam. Ook de crèche heeft laten weten dat dat voor hun akkoord is en dat Babette dus welkom is op het kinderdagverblijf. We zijn heel blij omdat Victor en zij dan lekker bij elkaar op de crèche kunnen zijn, dat is heel leuk en ook praktisch. Mocht later blijken dat ze toch meer zorg nodig gaat hebben kunnen we altijd nog kijken, maar voor nu zijn we opgelucht dat ze zo 'normaal' mogelijk kan starten.

Na twee weken vakantie in Zeeland, waarvan de tweede week echt genieten was, is hier nu het circus weer in volle gang :-). Tijmen is maandag begonnen op school, hij vond het erg leuk. Zielig was alleen wel dat Victor de hele dag verdrietig is geweest op de crèche omdat Tijmen er niet was... Dinsdag ging het al weer een stuk beter. Een heel rijk gevoel om met drie kindjes in de bakfiets rond te rijden!Geen opmerkingen:

Een reactie posten