donderdag 6 september 2012

Babette 6 september


Het gaat gelukkig nog steeds goed met Babette! Ze groeit goed en slaapt goed. Tussen de flesjes door is ze heel vrolijk en alert, ze volgt alles. Helaas heeft ze wel haar eerste blaasontsteking te pakken. Dat was voor ons wel even schrikken, maar schijnt erbij te horen als een kindje 4 keer per dag gekatheteriseerd moet worden. We waren er gelukkig heel vroeg bij, ze heeft geen koorts gehad en heeft zich niet slecht gevoelt. Nu dus een aantal dagen een kuurtje...

Vorige week vrijdag hebben we nog een telefonisch consult gehad met de kinderneurochirurg. Hij was blij te horen dat het zo goed gaat met Babette en dat haar hoofdje nog steeds normaal groeit. De kans op het alsnog ontstaan van een waterhoofd wordt steeds kleiner, maar helemaal uitsluiten kunnen we het helaas nog niet. Met hoe Babette zich nu ontwikkelt heeft hij goede hoop dat ze wel zal gaan lopen! Als het zo lekker blijft gaan hoeven we 8 oktober pas weer naar het ziekenhuis. Dan staat de eerste middag met het multi disciplinaire team gepland. We spreken dan 5 verschillende artsen (neurochirurg, neuroloog, kinderarts, revalidatiearts en orthopeed, dus dat zal wel een intensieve middag worden. 

Vandaag is de kinderfysio weer geweest, was 6 weken geleden door de vakanties. Ze was erg positief over Babette! De kracht in haar beentjes is goed en ook de nodige bewegingen kan ze maken. We hebben nieuwe oefeningen gekregen en gaan daar weer lekker mee aan de slag. Babette vind het ' gymen' wel leuk, dus dat is fijn. We zijn erg blij dat het zo goed gaat met Babette!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten