maandag 25 februari 2013

Babette 25 februari 2013
Het gaat heel goed met Babette! Ze ontwikkelt zich de laatste weken erg goed. Babette kan nu terwijl ze op haar buik ligt al met speelgoed spelen! Op aanrader van onze fysio therapeut hebben we een 'Jumperoo' (zie foto) gekocht. Hierin kan Babette heerlijk op en neer springen, zo worden haar spieren sterker en wordt in haar hersenen de link 'actie-reactie' gemaakt. Ze vindt het super leuk, hoe wilder hoe beter. En het begint z'n vruchten af te werpen, ze kan nu steun nemen op haar voetjes! Als we haar rechtop houden dan kan ze 'blijven staan'. 

Verder gaat het ook goed met Babette, ze kletst heel wat af. Haar twee voortandjes zijn erdoor. Met haar blaas gaat het ook goed, het lijkt erop dat we de juiste onderhoudskuur hebben. 

Vandaag zijn we ook weer terug geweest naar het Sophia, tweede bezoek aan het multi disciplinair team. Artsen waren allemaal erg tevreden! Ze waren erg onder de indruk van de ontwikkeling die Babette heeft doorgemaakt. Met haar huidige ontwikkeling en spierkracht hebben de artsen er vertrouwen in dat ze gaat lopen! We zien zelf natuurlijk ook dat het goed met haar gaat, maar het is zo heerlijk om het van experts te horen. 'Dat wordt een lopertje' zeiden zowel de revalidatiearts als de neurochirurg! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten