zondag 26 januari 2014

Babette januari 2014
Het gaat heel goed met Babette! Sinds ze kan lopen doet ze eigenlijk niet anders meer, ze loopt binnen en buiten hele afstanden. Ze loopt heel stabiel en valt bijna nooit. 

Verder gaat het ook heel goed met haar. Ze kletst heel wat af, ze maakt zelf al combinaties van woorden, 'hallo papa', 'niet afpakken' en 'mag niet'. Ze is lekker ondeugend en ondernemend. 

In december zijn we weer naar het ziekenhuis geweest, ook daar waren de verschillende artsen heel positief, ' boven alle verwachtingen' zeiden ze. Ontzettend fijn, we hoeven pas over een jaar weer terug. Blaas is voor nu dus eigenlijk enige zorg. Dat blijft best intensief, met 5 keer per dag katheteriseren en 3 keer per dag medicijnen via blaas. Medicijnen moeten elke 4 weken vers gemaakt worden, dus ook regelmatig naar de apotheek.

Heel fijn dat het wat afspraken betreft ook allemaal wat normaler wordt. De fysiotherapeut blijft Babette gelukkig wel opvolgen, maar met een lagere frequentie. Revalidatie arts nog maar 1 keer in de 6 maanden, multidisciplinair team over een jaar en ook de uroloog pas weer over een jaar.  Iets meer rust in de tent dus, en dat is wel erg lekker!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten