zaterdag 26 januari 2013

Babette 26 januari

Babette ontwikkelt zich goed! Ze is nu ruim 7 maanden en het gaat heel goed met haar. Gister heeft ze voor het eerst zelfstandig rechtop gezeten! Ze draait heel gemakkelijk naar haar zij, beide kanten op gaat dat nu goed. Ze zit sinds een paar dagen ook in de kinderstoel, dat vindt ze heel leuk. Tijmen en Victor vinden het heel leuk om 'kiekeboe' te spelen aan tafel, Babette moet daar erg om lachen.

16 januari zijn we naar het consultatiebureau geweest, de consultatiebureau arts was ook positief over de ontwikkelingen die Babette laat zien! Ze is nog steeds lang en lekker stevig, maar het belangrijkste is dat haar hoofdje na 7 maanden nog steeds op dezelfde groeilijn zit. Ook qua motorische ontwikkeling was ze tevreden.

Ook met de blaas van Babette gaat het goed. Het geven van haar medicijnen via haar blaas is al helemaal routine geworden. Bijzonder, eerst zie je er een beetje tegen op nu zijn we het al helemaal gewend. Ze heeft al 3 maanden geen blaasontsteking gehad (afkloppen!), dat is erg fijn.

Op de creche gaat het ook goed met Babette. Ze geniet er van om alles te volgen wat er gebeurt. Twee weken geleden is onze geweldige kinderfysiotherapeut ook bij de creche langs geweest. Ze heeft de pedagogisch medewerksters van de groep van Babette een paar oefeningen en houdingen geleerd. Echt fijn dat ze daar zo open voor staan. Ze waren, net als wij, helemaal trots dat ze nu uit haar linker handje zelf een soepstengel kan eten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten