zondag 22 juli 2012

Babette 22 Juli 2012

Het gaat echt goed met Babette! Haar hoofdje groeit nog steeds niet te hard en ook de andere tekenen van een waterhoofdje blijven uit. Inmiddels is het bijna 5 weken geleden dat ze is geopereerd, dus wij krijgen er vertrouwen in dat een drain niet nodig gaat zijn. Zou super fijn zijn!

Verder gaat het ook heel goed met haar. Ze is heel lief, drinkt al haar flesjes leeg en slaapt 's nachts al aardig wat uren achter elkaar. Overdag is ze soms ook lekker wakker. Dan doen we de 'oefeningen' die we van de kinderfysio hebben geleerd. De fysio is donderdag weer geweest en was ook positief. Babette heeft veel kracht in haar benen en kan alle bewegingen maken die andere baby's van haar leeftijd ook kunnen maken. De oefeningen die we nu doen zijn er vooral op gericht om haar romp zo sterk mogelijk te maken, zodat ze een goede basis heeft om zich later verder te kunnen ontwikkelen.

Vandaag is Babette voor het eerst in bad geweest! Het wondje was al een paar dagen dicht, maar we hebben het zekere voor het onzekere genomen. Echt leuk vond ze het niet :-).  We gaan ook al lekker met haar op pad. We zijn al gezellig met z'n vijven naar het strand geweest en naar een verjaardag. Het heeft even geduurd, maar we zijn nu wel echt aan het genieten!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten