maandag 2 juli 2012

Babette maandag 2 juli

We hebben een goed weekend gehad. Met Babette gaat het goed! We houden haar hoofdje goed in de gaten, maar het lijkt niet te groeien. Het wondje begint ook langzaam aan wat kleiner te worden. Zolang het wondje nog niet helemaal dicht is mag ze nog niet in bad, maar gelukkig wel lekker onder de douche. Zaterdag en vandaag is ze met papa onder de douche geweest, ze vond het heerlijk. Babette is een hele lieve en rustige baby, slaapt veel en drinkt flesjes goed leeg. Ze is echt tevreden en lijkt geen pijn te hebben.

Tja, en verder blijkt dat de wereld nog steeds rond draait... Voor ons heeft alles 15 dagen helemaal stil gestaan, maar gaat het nu weer 'gewoon' verder. De tijd dat Babette in het ziekenhuis lag leefden we met het uur en met de dag, nu gaan we weer iets verder kijken. 

De jongens hebben vanmorgen een lekkere en leuke traktatie meegenomen om op de crèche te vieren dat Babette thuis is. We proberen voor hen het zo leuk mogelijk te maken. Het is ook goed om te merken dat het voor hen gewoon is zoals het is. Ze hebben dit weekend wel behoorlijk hun best gedaan om wat extra aandacht te krijgen :-). 

Jacques is vanmorgen weer gaan werken, was wel even lastig maar hij heeft er ook weer zin in. Begint wel met maar een paar uurtjes vandaag, want vanmiddag mag Tijmen wennen op school, ook dat gaat gewoon door. Hij wordt over 2 weken 4, dus hij mag na de vakantie naar de basisschool! 


Lekker thuis in de box!Geen opmerkingen:

Een reactie posten